Hallo, lieve Jij,

Misschien wil je wel weten...

Wie is de vrouw achter deze website en welke wereld van emoties en gedachten gaat er schuil achter mijn gezicht? Zoals iedereen kan ik een heel verhaal vertellen over mijn vele opleidingen en werkervaringen. Maar wat ik hier echt wil delen is de kern van waaruit ik mijn praktijk oprichtte.

Als je wil, lees maar even mee...

Enkele jaren geleden gaf ik les in het lager onderwijs en had ik een kindercoachingspraktijk waar ik kinderen begeleidde met inzet van paarden. In het kader van mijn praktijk en ook heel stiekem voor mezelf volgde ik een traject ‘Heart and soul connections with horses’ bij Noora Enqvist. Ik leerde hoe ik me kon afstemmen op de energie van mijn paarden en werd me diep bewust van mijn eigen energie die onhoorbaar sprak. Het bracht me bij een intense zielservaring die ik tot op heden met geen enkel woord kan beschrijven. In enkele seconden vielen al mijn concepten en overtuigingen weg. Ik werd als het ware opgetild en het leven voelde plots vederlicht. Ik kwam terecht in een flow van immense liefde die al mijn cellen vulde. Mijn paard Amigo voelde deze flow feilloos aan en er ontstond iets als een dans tussen ons. Magisch! Vanaf dat moment is het voor mij glashelder: er is een pure onvoorwaardelijke Liefde en Levensenergie die we in ons dragen.

Deze ervaring zette ook letterlijk mijn wereld op zijn kop. Alsof een tsunami mij had meegenomen en daar stond ik dan tussen alle stukken van mijn leven. Niets voelde meer hetzelfde, ik voelde mij ontredderd en verstond niet goed wat mij was overkomen. Ik trachtte alles te begrijpen en te beredeneren maar dat was niet de weg die redding gaf. Ik belandde in een wereld van diep voelen en één ding voelde ik heel duidelijk: ik verlangde ernaar een andere weg in te slaan. Met veel angst en pijn nam ik stappen in een nieuwe richting. Ik liet alles los wat ik liefhad en ging rondtrekken met een busje, de natuur en de stilte in. Op zoek naar wie ik ten diepste ben.

Zoveel jaren later is er een stilte gegroeid in mij, een innerlijke rust. Nu kijk ik met een nieuwe blik op de wereld. Mijn ervaringen kregen woorden en er kwamen diepe inzichten op mijn pad. Vanuit deze nieuwe blik verlangde ik mijn praktijk opnieuw op te starten en naast mijn praktijk werk ik ook in de crisisopvang van Bijzondere Jeugdzorg. 

In mijn praktijk laat ik je zien hoe je zenuwstelsel je opvoeding bepaalt, en hoe onze kinderen puur reageren vanuit hun buik. Ik neem jou en je kind mee, om spelenderwijs door onze stresspatronen te kijken naar de pure essentie van het leven. 

Vanuit die plek wordt de band met je kind magisch…